Csalódás, kiábrándultság…nyeregtáska

Érezted már úgy valaha, hogy az életed valahogy nem abban a mederben van, amit te szeretnél? Mikor semmi nem úgy sikerült, ahogy szeretnéd?

Janival másfél éve ismerkedtünk meg. Előtte már régen nem volt kapcsolatom, nem éppen a zsánerem volt, de valami volt benne, ami tetszett. Hogy mi? Mér nem tudom, utólag visszagondolva. Nem is gondolná az ember, hogy hogyan változhat meg valaki egyik pillanatról a másikra, és szinte kifordulni önmagából.

A többiek már figyelmeztettek, hogy nem biztos, hogy jó választás, de nem arról voltam híres, hogy bárkire is hallgassak. Hogy mikor változtak meg a dolgok nem tudom?. Az utolsó veszekedésünknél jöttem rá, hogy lehet hogy igaza volt a barátaimnak, amikor óvtak Janitól. Hogy mi is történt? Röviden elmesélem, aztán mindenki eldönti, hogy mit is tett volna.

A hétvégi kiruccanás

Úgy döntöttünk, hogy már régen mozdultunk ki, így szombat este elmentünk a barátainkkal arra a szórakozó helyre, ahová régen is jártunk. Egy pubb, néha van élő zene, de ha az nincs, akkor van egy tuti zene gép, és akár táncolni is lehet. Egyszerű hely, minden fából, sokszor lógtunk itt anno.dance-108915_640

Már jó két órája ott lehettünk, mikor észrevettem, hogy Jani igen csak máshol jár, néha nem csak fejben. Aztán az egyik pillanatban arra lettem figyelmes, hogy a szemben lévő asztalnál ülő lány csapatból az egyik leányzó igen csak szépen mosolyog az én páromra. Persze elütöttem a gondolatot, mert hogy nehogy már én legyek megint a féltékeny, hiszen ebből már volt épen elég problémánk…

Az egyik alkalommal, mikor a mosdóba mentem, visszafelé jövet a pultnál állt a párom, és a derekát ölelgette az imént említett hölgynek. Na nekem sem kellett több. Persze úri nő módjára, botrányt nem csaptam, de fogtam magamat, és hazamentem. Még aznap este összepakoltam a cuccomat… Persze Jani próbált magyarázkodni, aztán meg én voltam a hibás, mert hogy milyen érzékeny is vagyok.

Az nem is érdekelte, hogy a csomagjaimat látta összepakolva. Neki másnap az volt a legfontosabb, hogy hol van a nyeregtáska amit a minap hozott haza, mert abban vannak a papírjai. Kérdeztem tőle, hogy neked ez most a legfontosabb? De már nem volt miről beszélnünk, hiszen tudtam, hogy nem illünk össze.