Újhullámos kérdezz-felelek takarítás közben

Mindig együtt takarítjuk a lakást a barátommal, Csabival és közben rendszerint a módosított kérdezz-felelünket játszunk. Lényegében egy asszociációs játékká forrta ki magát gyerekkorunk kedvence. Nincs lényegi kérdés, hanem bedobunk egy szót, szópárt, amire egy másikkal kell válaszolni.

Ez a legutóbb is így történt portörlés közben.

Csabin volt a sor, aki a következőt mondta:

Porszívó vásárlás – BestMarkt

Vágtam rá egyből. Erre kicsit meglepetten nézett rám Csabi:

Te ismered őket?

Persze! – feleltem. – A legjobb áruház, amivel valaha találkoztam. Több, mint 110 ezer termék található a webáruházukban és 6000-nél is több a boltjukban. A bolt egyébként itt van pár percre, a IX. kerületben a Ferenc téren. De online is lehet rendelni tőlük, ahol 4 féle fizetési mód közül választhatunk.

Az összes termékről meg ne is beszéljünk! Éveket tölthetnék, mire mindent csekkolok, de szerencsére a termékkategóriák még alcsoportokra is vannak szedve. De ha még ez sem lenne elég, a szuper felhasználóbarát szűrő segítségével rögtön szűkíthetjük a keresést. Pikk-pakk megbizonyosodhatunk akár arról is, hogy mi érhető el a boltjukban. 

Minden kategóriánál egyébként van egy kisokos rész, vagyis én annak hívom. Ez azért jó, mert segít a legmegfelelőbb terméket kiválasztani az árucikkek sokasága közül, hiába nem értünk az adott kütyühöz.

Áruhitelre is van lehetőség, de a szerviz is helyben van, pont ott, ahol a bolt is, így nem kell rohangálni, ha meghibásodik a termék. És ha regisztrálsz a weboldalon, még kupon is jár a BestMarkttól! De regisztráció nélkül is tudsz rendelni, ha úgy kényelmesebb. Tehát összefoglalva:

Porszívó vásárlás – BestMarkt

Te csupa meglepetés vagy!  – mondta Csabi és tovább takarítottunk.