Egy fontos kérdés, főleg nőknek – Milyen a megfelelő lábbeli?

Férjem szerint nőként több ruhám, táskám, és cipőm van, mint kellene, mégis mindig tanácstalan vagyok, mit is kellene viselnem egy-egy alkalomra. A „-Mit vegyek fel?” kérdés nálunk is időről-időre el szokott hangzani. Ruhák terén elég változatos helyekről szerzem be ruhatáram darabjait, vannak közöttünk márkásabb, de turkálós cuccok is. Cipők tekintetében már valamivel „finnyásabb” vagyok, de a szó jó értelmében. Azt csak és kizárólag újonnan szerzem be nemcsak magamnak, de a gyerekeimnek és a férjemnek is.

Tényleg elég sok lábbelim van, papucsok, bakancsok, szandálok, sneakerek tömkelege és mindig szerzek be újabb és újabb darabokat. A cipők mellé pedig legtöbbször táska is dukál. Legutóbbi szerzeményem egy csinos bokacsizma, melyre akkor találtam rá, amikor a barátnőm átküldte messengeren a cipomarket.hu/noi/bokacsizma linket. Ő is éppen tavaszra keresett magának valamit és mutatta, hogy milyen klassz csizmák vannak itt, a cipomarket.hu-n. Nem ismertem még előtte ezt a webruházat, és örültem, hogy megmutatta nekem. Mondjuk tudja rólam jól, hogy én olyan vagyok a cipőkkel, mint Gombóc Artúr a csokival. Lehet magassarkú, lapos talpú, edző, szandál, csizma, bakancs…csak legyen stílusos és persze kényelmes és passzoljon az öltözékemhez.

Igazából a hétköznapokra, munkába járáshoz kerestem volna egy csinosabb, de kényelmes pár lábbelit, olyat, amit farmerhez, vagy élvasalt szövetnadrághoz is fel tudok venni mondjuk. Stílusban ezúttal főleg az s.Oliver és a Jana modelljei tetszettek a legjobban, azok között vacilláltam, hogy melyik is legyen.

A választásom végül is az s.Oliver modelljére esett. Csinosnak találtam a fazont, bőr felsőrészével és nem túl magas, 6 cm-es sarkával. Biztos voltam benne, hogy nagyon kényelmes lehet, hiszen a talpbetétje memóriahabos, alig vártam, hogy igaziból is belebújhassak. külön öröm volt, hogy 30%-os kedvezménnyel juthattam hozzá és persze az is, hogy volt a méretemben.

Körülnéztem még a webáruházban és nézelődés közben rájöttem, hogy ez igencsak az én terepem. A választék nagyon sokrétű, akár a stílust, akár színeket, anyagokat vagy márkákat vesszük figyelembe. Külön menüpontot kaptak a kezdőlapon a nők, férfiak és gyerekek számára forgalmazott termékek ahogyan a táskás, a márkák és az egyéb kategóriák is.

A kínálat megkockáztatom, hogy több ezer termékből áll. Nemcsak cipők, de pénztárcák, övek és ruházati termékek is szerepelnek a kínálatban. Az árak kedvezőek és nagyon sok az akciós termék is. Minden termékről külön fotókat és leírásokat is találunk anyagot, színt, elérhető méreteket és termékkódot illetően.

A cipőknél, részletes márkákra lebontott mérettáblázat áll rendelkezésre ahhoz, hogy ki tudjuk választani a megfelelő lábbelit. Ha kérdésünk lenne egy-egy termékkel kapcsolatban, akkor az ügyfélszolgálatot telefonon és e-mailen is el tudjuk érni.

A webáruház tetszetős, szépen össze van rakva, a rengeteg termék ellenére sincs túlzsúfolt hatása. jól átgondolt szűrő alkalmazásával könnyedén el tudunk igazodni a termékek között. A felület felhasználóbarát, pár kattintással, könnyedén le tudjuk bonyolítani vásárlásainkat.

Megrendelésünket futárral kérhetjük az általunk megadott címre, de csomagunkat felvehetjük egy általunk kiválasztott Pick-Pack ponton is. A szállítás költsége 1000.- Ft, de 60.000.- Ft felett nem számítanak fel díjat. Én általában a munkahelyemre szoktam a csomagjaimat kérni, mert sokat dolgozom és a futárnál szoktam utánvéttel kifizetni a megrendelt termékekért.

Szóval, csak rákattintottam a cipomarket.hu/noi/bokacsizma linkre és máris lett egy szép új szerzeményem a cipomarket.hu-ról. Ez az én új bokacsizmám története.