Tud valaki jó duguláselhárítót Budapesten?

Ezt a kérdést tettem fel valamikor a múlt hónapban a Facebook oldalamon. Akkorra ugyanis már vagy három hete fél óra kellett ahhoz, hogy lefolyjon a fürdővíz a kádból. Ez pedig elég egyértelműen mutatta, eldugult a lefolyó, vagyis SZERELŐ KELL… (Lehetőleg persze minél gyorsabban.)

Be is írtam a keresőbe, hogy duguláselhárítás Budapesten, de a keresgélés mellett természetesen kipróbáltam házi módszereket is, amiket valahol/valakitől hallottam, olvastam, álmomban láttam stb…

A szerelők, akiket ismertem vagy a neten találtam, természetesen nem értek rá az én egyszerű problémámra a következő 100 évben, így fordultam végül a Facebook-ismerőseim népes közösségéhez.

Egy hasznos komment: VizGazFutesSzerelo24.hu

Az első kommentelő az egyik gimnáziumi osztálytársam volt. Hozzászólásában mindössze ennyit írt: VizGazFutesSzerelo24.hu. Mivel egy ideig nem érkezett újabb hozzászólás, rákerestem az ajánlott weboldalra, amit találtam, az pedig több volt, mint megfelelő. Később a kommenteket olvasgatva láttam, hogy több ismerősöm is ezt az oldalt ajánlotta.

A VizGazFutesSzerelo24.hu egy olyan oldal, ami mindenféle vízzel, gázzal és fűtéssel kapcsolatos munka elvégzését (javítás, csere, karbantartás, rendszerek kiépítése stb.) vállalja. Mindezt pedig több, mint 30 éves munkatapasztalattal, igazi profi szakemberek segítségével teszik, Budapest és Pest megye egész területén. Az oldalon görgetve az embernek szinte azonnal olyan érzése támad, hogy itt aztán valóban jó kezekbe került.

Akár villámgyors segítség

A VizGazFutesSzerelo24.hu profiljában természetesen szerepel a duguláselhárítás is, ráadásul sürgős probléma esetén akár 1 órán belül kiszállnak.

Az aktuális bajunk bejelentésére választhatunk egy egyszerű netes felületet is, ahol röviden leírhatjuk aktuális problémánkat. Emellett pedig nevünk, telefonszámunk és e-mail címünk megadásával kérhetjük, hogy az oldal munkatársai hívjanak vissza minket. Ez a szolgáltatás pedig természetesen ingyenes.

Hogyha a baj tényleg nem tűr halasztást, felvehetjük a kapcsolatot a 24 órában működő diszpécserszolgálattal is. És nem kell félnünk attól, hogy nem vagyunk biztosak benne, mi is okozza a bajt. A telefonos adatfelvétel során ugyanis az ügyintézők minden olyan kérdést feltesznek, amire szükségük lehet ahhoz, hogy valóban a legjobb, legmegfelelőbb segítséget tudják küldeni nekünk. Extrán sürgős esetben pedig a megmentő 1 órán belül is kiérkezhet.

Jóval több, mint szolgáltatás

A VizGazFutesSzerelo24.hu oldalon a szolgáltatás mellett számos egyéb információt is találhatunk. Természetesen alaposan le van írva, hogy kikkel dolgozik az oldal, miért érdemes őket hívni, milyen számlát tudnak adni és vállalnak-e garanciát. Emellett viszont rengeteg tájékoztató anyagot is olvashatunk víz-, gáz- és fűtésszerelés, illetve duguláselhárítás témában is.

Mivel nekem épp a dugulással volt bajom, így azon az oldalon néztem jobban körül. Elsőként annak jártam utána, milyen módszerekkel dolgoznak az oldal szakemberei, illetve elolvastam azt is, hogy mit lehet tenni, ha ők sem tudnak segíteni. Ez mind pontosan és részletesen, ugyanakkor mégis mindenféle szakmai tudás nélkül is jól érthető módon van leírva az oldalon.

Ezután pedig egy számomra sokkal fontosabb tájékoztató anyagot találtam: információkat arról, hogy miért érdemes óvatosnak lenni a házi módszerekkel és manuális duguláselhárító eszközökkel.

Te tudtad, hogy például házi duguláselhárító szerekkel sokkal nagyobb, szinte megoldhatatlan dugulást is okozhatsz?

Na és azt, hogy pontosan hogyan kell használni a barkácsáruházakban megvásárolható csőgörényt?

Ha nem, akkor ajánlom, hogy nézz szét a VizGazFutesSzerelo24.hu infói között akkor is, ha épp nincs problémád!