Fogtömés árak – Honnan tudjam, hogy megtaláltam az igazit?

Mikor fogorvoshoz megy az ember, rengeteg kérdés felmerül benne. Például, hogy hova menjen? Magán, vagy körzeti? Ha magán, akkor melyik? Milyenek a fogtömés árak? Mennyibe fog kerülni? – és még sorolhatnám akár reggelig is. Mindenki volt már ilyen helyzetben, hiszen sajnos a fogunk olyan dolog, ami hamar elromlik. Mindig azt hittem, hogy csak akkor romlik el a fogam, ha nem mosom eleget. Volt is egy kedvenc mesekönyvem erről gyerekkoromban. Nagyon szerettem, élénken megmaradt bennem, hogy a főszereplőt Petinek hívrák és kilyukadt a foga a cukros kakaótól, mikor nem mosott fogat. A könyv a fogrontó manókat akkori szemmel nagyon ijesztőnek ábrázolta, de persze a kis emberekként ábrázolt fogkrém később megóvták a fogait. Ez pedig nekem éppen elég volt gyerek fejjel, hogy minden este rendesen megmossam a fogaimat.

Azóta persze tudom, hogy sajnos nem csak erről szól a fogápolás. Rengeteg olyan dolgot eszünk, ami roncsolja a zománcunkat, és sajnos a genetika is sokban hozzájárul ahhoz, hogy kinek mennyire hajlamosak a szuvasodásra a fogai. A fogsorunk teljes ismeretében tervezgethetjük tehát, hogy hova menjünk.

Amíg nincsen komolyabb gondunk, csak kontrollra szeretnénk menni, én a körzeti orvost ajánlom. De amint valami problémánk van a fogunkkal, inkább forduljunk magánorvoshoz!

A magánrendelők sokkal jobban felszereltek, mint az állami pénzből fenntartottak, és sokkal korszerűbb berendezéseik is vannak. Nem minden magánrendelő jó és nem minden körzeti rendelő rossz. Én mindig mások értékelései és ajánlásai alapján szoktam dönteni, szóval megosztom Veletek a tapasztalataimat az én kedvenc fogorvosommal kapcsolatban.

Én a Prime dental clinic rendelőbe járok, a honlapjuk címe pedig ez: http://fogorvosbudapest.info.Itt gyakorlatilag minden információt meg lehet találni róluk, de azért írok róluk néhány személyes gondolatot is Nektek.

Én nagyon hajlamos vagyok a lyukas fogakra, így olyan rendelőt kerestem, ami közel van hozzám, vagy legalább egy jól megközelíthető helyen vannak, és a környékünkön fogtömés árak terén verhetetlenek legyenek.

Nos, nekem ezek voltak a választás elsődleges szempontjai, mivel szinte mindig van lyukas fogam. Amióta rendszeres vendége vagyok az említett fogorvosi rendelőnek, azóta viszont jelentősen kevesebb a lyukas fogam, és annak köszönhetően, amiket a tanácsadások alkalmával javasoltak, sokkal kevesebbet kell már visszamennem.

Meglepett, mikor az első náluk történt fogtömésem után az orvos leült egy székre és belekezdett magyarázni, hogy mit csináljak és mit ne csináljak, hogy milyen típusú fogápolási termékeket vásároljak, hogy ne legyen ennyi gondom a fogsorommal. Ez a plusz törődés olyan dolog, amit egyetlen körzeti orvosomtól sem kaptam még meg, mert nekik nem voltam ennyire fontos. De ezen a helyen sokkal többnek érzem magam egy sima páciensnél. A páciensek nem csak jönnek és mennek, váltják egymást, az orvosok pontosan tudják, hogy kinek milyen panasza volt eddig, sokkal emberibben kezelnek, mint máshol, ezt pedig szeretem, nekem nagyon jól esik.

Persze kedves szavakkal és odafigyeléssel nem lehet gyógyítani, de szerencsére nem csak ebben jók az orvosok, és nem csak az áraik verhetetlenek. A technológiájuk a legkorszerűbb, és minden ott dolgozó fogorvos kiemelkedően jó a saját területén belül.

Nagyon sok szolgáltatást lehet nálunk megtalálni, és mindre van egy szakemberük, aki a maximumot tudja nyújtani a fogaink ellátásakor. Nem kell várakozni az ellátásra, a hosszú nyitvatartási idő miatt nem kell előbb elmennem a munkából és nem töltök ott többet, mint amennyit a kezelési idő megkíván. Esztétikailag is nagyon szép a rendelő, megnyugtató a légkör. Steril, de mégsem kelt teljesen olyan hatást. Barátságos, családias az egész, és mint már említettem, kifogástalan a munkájuk is.

Ezek miatt mondom azt, hogy nekem ők az abszolút kedvenceim, és nem váltanék semmiért. Mindezek mellett a fogtömés árak is alacsonyak, amik nekem nagyon nagy prioritást jelentenek egy magán fogorvos kiválasztása esetén.

Aki éppen fogorvos váltás előtt áll, annak ajánlom, hogy nézze meg a honlapjukat, Ha pedig nem szimpatikusak, akkor gondolják végig, mégis mi mást keresnek egy magánrendelőben, és azt válasszák, ami számukra a legmegfelelőbb. A tanulság az, hogy ne kössetek kompromisszumokat, mindig válasszátok a legjobbakat, ahogyan én is tettem, az élet bármilyen területéről is legyen szó.