Ruha méret…bukósisak méret

girl-962899_640Te tudnád, ha a párodnak ruhát kell vásárolnod, hogy mekkorát vegyél? Azt hiszem, ez mindig igen csak nehéz feladat, legalábbis egy férfinek biztosan. Hiszen sokan szeretnek mondjuk egy szép fehérneműt vásárolni, vagy csak szeretnének, de mi alapján tudják a méretet? Esetleg, ha megnézik egy melltartóban, persze ha valaki bent hagyja, mert én például szeretek minden papírt, és címkét kivágni.

Az ajándék vásárlás

Ugye hogy nem egyszerű? Persze egy doboz bonbont könnyű vásárolni, de mondjuk egy parfümöt, vagy mondjuk egy fent említett fehérneműt már annyira nem. Te vettél már a párodnak ajándékba? Persze a nők könnyen megoldják a dolgot, hiszen mi jobban értünk ezekhez, és persze hogy meg tudunk venni bármit.

Mivel férfitársaink nehezebb helyzetben vannak, nekik meg kell valahogy oldani. Emlékszem, egyik alkalommal a bátyám felhívott, hogy szüksége lenne egy kis segítségre. Meg is lepődtem, hogy vajon mit akar, hiszen általában ő segít nekem, én miben tudok neki segíteni? Hát jót nevettem, amikor beavatott az ötletébe, hogy Katinak a párjának szeretne venni ajándékba pár fehérneműt, de fogalma sincs róla, hogy hányas méretet hord, és mégse tapogathatja össze méretre őket, hogy melyik a megfelelő.

Néha mi is segítségre szorulunk

Azért vannak helyzetek, amikor mi magunk is segítségre szorulunk. Ilyen volt az az eset, amikor én kértem a párom egyik barátjától tanácsot bukósisak méret ügyben. Zolinak a 30. születésnapjára szerettem volna egy új sisakot vásárolni, de azt sem tudtam, hogy hogyan kell, vagy mi alapján nézik. Azért sokszor nem egyszerű, ha olyan ajándékot szeretnénk venni, amihez nem igazán értünk, vagy nem ismerünk.

Mennyivel könnyebb a helyzet, ha csak egy pulóvert, vagy egy pólót szeretnénk venni. Azt szerintem mindenki meg tudja oldani, hogy vegyen a párjának. Azért az igen csak kellemetlen lehet, ha mondjuk beállítunk egy szuper ajándékkal, ami nem épp a megfelelő méret. Egyformán baj, ha kicsi egy ruha, vagy ha nagy mondjuk. Sokan azt gondolom éppen ezért kerülik is az e féle ajándékok vásárlását. Te vettél már ilyen ajándékot?