Honnan lehet egyedi pólót rendelni?

Ezt a kérdést tettem fel nem rég a munkatársaimnak. Akár még lehetetlen kérdésnek is tűnhet, de megnyugtatok mindenkit, született rá helyes válasz még időben.

Azért kellet ezt a kérdést feltennem, mert a párom szüleinek (az anyósomnak és az apósomnak) keresünk, illetve keresek karácsonyi ajándékot. Nyilván különösen fontos, hogy olyat találjunk, amely nekik is tetszeni fog, hisz újdonsült feleségként még minden lépésem fontos és jelentőségteljes, hogy egészséges kapcsolatot tudjak kialakítani a párom családjával és megfelelhessek a rendes menyről kialakult képnek. Ezen kívül is szeretnék jó ajándékot választani, mert (hihetetlen, de) nagyon bírom őket.

Valami kedves és hasznos dolgot szerettem volna keresni ajándéknak, nem valami olyasmit, ami csak egy dísz lesz a polcon. Valami személyre szólót szerettem volna nekik ajándékozni. Annyi üres és haszontalan meglepetést tudunk kitalálni és ajándékozni, hogy valami egészen mást, különlegeset szerettem volna.

Hosszú hosszú tanakodás után találtam ki, hogy egy egyedi és vicces pólót fogok ajándékozni a leendő anyósoméknak. Így jutottam el a lolmarkt.hu nevű oldalra, amit a munkatársaim segítségével sikerült megtalálni.

Az első perctől fogva nagyon szimpatikus oldal volt. Megnyert engem a letisztult, szép, de egyszerű dizájnjával. Nem túlzsúfolt, hogy a rengeteg információ között ne találhassam meg azt, ami engem érdekel. A felső kék sávban találjuk a főbb menüpontokat: egyéb, kategóriák, férfi-, női póló és a pulóver szekciót. Az oldal legtetején még egy egyszerűbb sávban elérhetőek számunka a fontosabb menüpontok.

A lolmarkt.hu oldala maga ajánlja fel a legújabb termékeket. Ha tematikus ünnepre készülünk (például a karácsony) itt is tudunk böngészni. Én viszont rögtön a női és férfi póló kínálatot kezdtem el böngészni. Ha nagyon egyedi ötletem lett volna akkor biztosan egyedi megrendelést kértem volna. Ez a lehetőség egy teljesen személyes egyedi pólót jelent (például egy fényképet vagy szöveget) aminek a megtervezésében segítséget is kérhetünk. ezt akár személyesen is elkészíttethetjük valamelyik üzletükben.

Ennyire saját ötlet híján én “csak” az elérhető pólókat nézegettem. Rögtön találtam is egy “Anya a köbön” feliratú pólót az anyósomnak. Ez egy kicsit vicces, kicsit hálás üzenet, amit én is teljesen átérzek. Az apósomnak pedig egy “Szuper Apa” pólót választottam. Úgy érzem ezek tökéletes ajándékok lesznek. A gyors kiszállítás miatt még bőven ideérnek az ünnepek előtt. Sőt ezek a pólók nem igényelnek semmi nagyon speciális mosási feltételeket sem. Elég, ha csak kímélő programmal 30 fokon kifordítva mossuk, így sokáig megőrzik szép mintájukat.

Tehát, hogy honnan lehet egyedi pólót rendelni? Az én válaszom a lolmarkt.hu. Minden van, amit el tudtam képzelni és tökéletesen elégedett vagyok ezzel a lehetőséggel és választással.