Dexion polc- Mire jó és honnan érdemes vásárolni?

Amikor egy nagyobb döntés előtt állunk, érdemes alaposan átnézni, milyen lehetőségeink vannak, honnan érdemes beszerezni a kérdéses termékeket.

Mi az a Dexion polc?

A dexion polc valójában megegyezik a nálunk salgó polcként elhíresült raktározási egységgel. Ezek magas teherbírású, fém polcrendszereket jelentenek. Általában acélból készülnek, ezért nagyon strapabírók és időtállók. Ha valakit egy kicsit is érdekel a raktározás, akkor biztosan találkozott már ilyen polcokkal. Nem csak közismert barkácsboltokban lehet kapni, hanem vannak kifejezetten raktározás technikával foglalkozó kisebb cégek, akiknél a dexion polc mindenféle méretben és kivitelezésben előfordul.

A vásárlás előtt mindenképpen érdemes azt megfontolnunk, hogy milyen dexion polcrendszert szeretnénk. A rendelkezésre álló méretek közül melyik a számunkra legmegfelelőbb? Hány darab kell nekünk? Hány elemből álljon maga a rendszer? Milyen hosszú legyen és milyen magas?

Ezen kérdésekre pontos választ kell adnunk, és az adatokhoz mérten kezdhetünk is kalkulálni. A salgó polc egyik nagy előnye, hogy az elemek nagyon egyszerűen összeilleszthetők, éppen ezért, ha darabokban rendeljük meg, később magunknak átvariálhatjuk az egészet. A polcok állíthatósága miatt pedig a dexion polc könnyedén alkalmazkodik bármihez, amit tárolni szeretnénk rajta.

Mit is jelent ez? Értelemszerűen csak annyit, hogyha valami nagy dolgot szeretnénk tárolni rajta, akkor magasabbra, ha kis dolgokat, akkor pedig kisebbre állítjuk a polcok közti magasságot. Ennél praktikusabb nem is lehet egy polc! Nem nekünk kell azzal szenvedni, hogy bepréseljük a dolgainkat a szabvány méretekbe, teljesen úgy alakíthatjuk a polcainkat, ahogyan azt mi akarjuk.

Honnan vásároljunk?

A dexion polc viszonylag speciális termék, nem lehet minden sarkon kapni. Nagyobb barkácsboltok árusítják ugyan, de nekem az a tapasztalatom, hogy ezeknek nem olyan jó a minősége, mintha egy kisebb szakértő helyen vásárolnánk. A nagykereskedelemben a garancia sem tart olyan sokáig és nem is olyan segítőkészek. Szerintem egy kiskereskedelmi egységben sokkal jobb a vevőkiszolgálás, és ha tényleg tökéletesen megtervezzük a polcrendszerünket, jobb, ha egy szakértő segít. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy hány elemre van szükségünk, segítenek kiszámolni.

Én a rackinglog.hu oldalát ajánlom, én, mikor szükségem volt dexion polcra, tőlük rendeltem meg. Nagyon hozzáértő csapat és nem csak raktáraknak szállítanak, hanem otthoni használatra is eladnak.

Azért is szeretem őket, mert attól függetlenül, hogy a szokásos beérkező rendeléseik viszonylatában elég kicsi partnernek számítottam, ugyanolyan profizmussal és figyelemmel foglalkoztak velem, mintha egy egész raktárat szerettem volna az ő termékeikkel berendezni. Nem tesznek különbséget a rendelések között, mindegyiket ugyanolyan maximalizmussal és odafigyeléssel igyekeznek teljesíteni.

Garanciálisak a termékeik, ráadásul úgy vannak kialakítva, hogy ISO és TÜV minősítésnek is megfelelnek. Ezek alapvető biztosítékai a minőségnek, hiszen Európa szerte elismert minőségbiztosítási szempontrendszerek.

Gyártói garanciával kínálják a termékeiket, így, ha esetleg meghibásodást észlelek (amire szerencsére nem került sor), van kihez fordulnom.

Ezenkívül fontos nekik a gyors vevőkiszolgálás is, így az árajánlatot online lehet kérni, telefonos és e-mailes egyeztetések után pedig 2-3 nap múlva ki is szállítják a polcokat. Ilyen rövid határidővel szerintem sehol máshol nem is dolgoznak.

Az általuk árult polcok pedig egyenként 130-280 kg-ra terhelhetők. Nyilván ez attól is függ, hogy milyen fajta, de már a 130 kg is elképesztően nagy teherbírású. Szóval ezen előnyök miatt ajánlom dexion polc beszerzésre a rackinglog.hu-t, ahol nem szégyen, ha kérdeztek is rendelés előtt, mert készségesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre és minden információt megkaphatunk így.